icon-search
icon-search

reception 2.jpg

SIAPA ADLEESYA BEAUTY?

Adleesya Beauty (0022187261-K) yang bertapak di Malaysia merupakan sebuah syarikat yang sedang berkembang maju sejak dari 2014 lagi dengan menghasilkan produk berkualiti tinggi dan selamat digunakan serta menjadi platform perniagaan kepada usahawan Malaysia, Indonesia, Singapura & Brunei.

Produk yang dihasilkan oleh Adleesya Beauty ialah Women Desiree Essential Cream WD, Women Desiree V Hygiene VH, Jus A’more & Hydrating Essence HE.

Adleesya Beauty mempunyai 1000 pengedar yang berdaftar yang membantu kami mengembangkan sayap-sayap perniagaan kami di Asia Tenggara disamping menjana pendapatan yang kukuh untuk mereka.

reception.jpg

VISI SYARIKAT

Visi syarikat Adleesya Network Sdn Bhd adalah untuk menjadi salah satu ikon terbaik di malaysia dalam industri kecantikan serta memiliki jenama sendiri yang eksklusif dengan kualiti tinggi serta harga yang kompetitif menjelang 31 Mac 2027


MISI SYARIKAT

  1. Jualan syarikat mencapai RM10 Juta menjelang 31 Mac 2027
  2. Menjadi salah satu jenama yang dipercayai dalam bidang kecantikan
  3. Memiliki sekurang-kurangnya 100 orang pekerja menjelang 31 Disember 2021
  4. Memiliki sekurang kurangnya 1 cawangan jualan di pusat membeli belah terkemuka di Malaysia menjelang 31 DIsember 2021
  5. Melahirkan ramai insan yang mempunyai daya saing yang tinggi serta memiliki sikap kepimpinan dan bekarisma bagi merealisasikan segala agenda yang telah dirancang.
Your cart is currently empty.
Continue shopping